Nye laugsmedlemmer nye opskrifter:

Annas knækbrød med original opskriftstekst !

OG…...

Super lækre pølsehorn bagt med ren mel fra Egeskov Mølle:
(Opskriften er fra Grilldagen på Egeskov Mølle søndag den 27.april)

2½ dl vand
1æg
50 gr gær
45 gr sukker
5 gr groft salt
100 gr margarine
600 gr Egeskov mel

vand, gær og æg røres sammen på røremaskinen
sukker, salt og margarine tilsættes og rør godt
tilsæt egeskov mel og rør i 20 min ved laveste hastighed så fibrene får tid til at arbejde
Del dejen i to portioner à ca 500 gr og tril til en kugle og læg til hævning i 20-25 min under plast. Denne holder på varmen og igen får fibrene lov til at arbejde.
Rul en cirkel ud på ca 40 cm i diameter af hver kugle og skær 8 trekanter af hver. Læg en stribe ketchup og evt. sennep og læg en halv pølse på. Pak enderne ind og rul sammen. Stil dem på plade og læg plastik over og efterhæve i 1 time...
Bages ved alm ovn 210 grader i ca 6 min.
Virkelig bløde, lette og lækre og er absolut at anbefale...
mvh Janne

Her ser I resultatet lækre ikke sandt ?

Tilbage til forsiden tryk her