Vores fuldkerne hvedemel

Hvad skriver man i
"bageskolen"  om
bageevnen i vores
Fuldkerne-hvedemel …
eller  hvordan udnytter


Fuldkornshvedemel
Fuldkornshvedemel er groftmalet hvedekorn, der ligesom knækkede hvedekerner indeholder alt fra hvedekornet. Dette giver melet et højere fiberindhold end almindeligt hvedemel. Omvendt har Fuldkornshvedemel i sig selv en dårlig bageevne og bruges derfor sammen med hvedemel.
En tommelfingerregel siger, at melet bør blandes med ca. 50% almindeligt hvedemel for at kunne hæve op og blive et flot brød. Anvendes når brødet skal have en grovere struktur
.
Opskrifter  http://www.egeskov-moelle.dk/Opskrifter
Pandekageopskrifter og sange: Tryk her
Se her  flere FAKTA  om fuldkernemel

I marts måned 2009 stod er i avisen om smagsprøver …fra Gerner, Svendborg

Man kunne jo også spørge den professionelle bagermester Gerner , Svendborg eller bagermester Wendorf , Faaborg eller Thurøbageren, som alle bager med Egeskov Møllemel.
Se øvrige salgssteder  - tryk her

Egeskov Mølle
5772 Kværndrup

| Egeskov Mølles historie | Egeskov Mill

Fhv. formand  Bent Hansen  tlf: 62 27 14 97 Tværvej 4,  5772 Kværndrup
E-mail: bha@post7.tele.dk,